Fotoverslag: SYN event 12 december

Op woensdag 12 december vond het 2e Sustainable Young Netwerk event plaats. Er zijn volop ervaringen uitgewisseld, concrete handvatten gedeeld én nieuwe connecties gelegd. Benieuwd naar het event? Bekijk de foto-terugblik hieronder!

  

 

Young professional aan het woord
Elk SYN event laten we een young professional aan het woord om van zijn of haar ervaringen te leren. Deze editie vertelde Chiel van Leeuwen hoe hij ervoor zorgt dat hij blijft pionieren op het gebied van duurzaamheid en waarom hij de overstap van Vandebron naar Heineken maakte. Tijdens de “Ask me anything” vroegen de andere young professionals hem het hemd van het lijf. Chiel gaf het advies om binnen je organisatie een coalition of the willing te vormen om duurzame ambities in je organisatie waar te maken.

  

 

Matchmaking

Op een SYN event zorgen we er voor dat aanwezigen op allerlei interactieve manieren in contact komt met andere young professionals. Deze keer organiseerden we een intervisie, waarin young professionals in groepjes hun uitdagingen met elkaar deelden. Er zijn wijze adviezen gegeven om elkaar weer een stapje verder te helpen!

  

  

 

Terug naar de collegebanken
Om duurzame ambities waar te maken is het belangrijk om kennis te blijven verbreden. Daarom nemen we aanwezigen elk SYN event mee terug naar de collegebanken. Deze keer nam Dr. Aart Bontekoning ons mee in de wereld van generaties. Aan de hand van verschillende voorbeelden gaf hij inzicht in de verschillen tussen generaties en maakte de aanwezigen bewust van de dingen die bij young professionals energie vreten of juist energie brengen. En de key take-away van Aart: behandel je oudere collega’s net zoals je ouders, dan bereik je snel het gewenste resultaat!

  

 

Borrel
Uiteraard werd de avond afgesloten met een borrel. Ben jij er de volgende keer (weer) bij? Meld je aan voor het event op woensdag 13 maart!