Terugblik: SYN event 13 maart

Voor het eerst zetten we op het SYN event van afgelopen 13 maart een voor iedereen herkenbaar thema centraal waar we met elkaar mee aan de slag gingen. Het thema voor deze keer was: “overtuigen op de werkvloer”! We leerden van de ervaringen van een young professional en volgden een training van overtuigingsexpert Jeroen Heun. Bekijk de terugblik hieronder!

 

 

Young professional aan het woord
Elk SYN event laten we een young professional aan het woord om van zijn of haar ervaringen te leren. Dit keer nam René van der Linden van FrieslandCampina ons mee in zijn duurzaamheidsavontuur. Hij vertelde hoe hij als trainee het heft in eigen hand heeft genomen en zijn duurzame droomopdracht en daaropvolgende baan zelf heeft gecreëerd. René leerde ons dat je door het maken van strategische keuzes en het overtuigen van collega’s je eigen context kan beïnvloeden. Zo kan je er zelf voor zorgen dat je aan de slag kan met het waarmaken van je duurzame ambities.

 

 

Training overtuigen op de werkvloer
Daarnaast verzorgde expert Jeroen Heun een professionele training waarin hij ons op een interactieve manier liet kennismaken met de basisbeginselen van de kunst van het overtuigen. Hij liet ons inzien dat vaak niet hetgeen wat, maar de manier waaróp je iets vertelt er voor zorgt of het je wel of niet lukt om iemand te overtuigen. De gouden tip: verdiep je in de belevingswereld van de persoon tegenover je en probeer iemand vanuit dat perspectief te overtuigen!

Kortom, het was een avond vol waardevolle inzichten en handvaten die helpen om collega’s te overtuigen van jouw duurzame ideeën! Zien we je (weer) de volgende keer op woensdag 12 juni?