Aanmelden SYN event

Klaar om je ervaringen met gelijkgestemden te delen in een interactief programma? Kom dan op woensdag 12 juni naar het eerstvolgende SYN event!
Meld je hieronder aan. We zien je daar!

SYN event – woensdagavond 12 juni @ Circl

 

Het is niet meer mogelijk om je vooraf aan te melden voor het SYN event op 12 juni. Wil je er toch graag bij zijn? Kom dan op tijd en haal aan de deur je kaartje voor €15.

 

Programma & locatie
Wil je nog even een keer in het programma spieken, zodat je weet wat je kan verwachten? Kijk dan hier!

Alle SYN events vinden plaats bij onze partner Circl. Voor je het weet voelt het als thuiskomen. Je vindt Circl op een paar koprollen afstand van Station Amsterdam Zuid, op Gustav Mahlerplein 1 B, 1082 MS Amsterdam.

Aanmelden & kosten
Je meld je per SYN event aan en betaalt ook per keer, zodat je nergens aan vast zit. Om het SYN event mogelijk te maken vragen we een tientje voor deelname. Je kunt de betaling in het aanmeldformulier hieronder via iDeal voldoen.

 

  • Let op: vol = vol bij de SYN events! Dus wil jij zeker van een plekje? Meld je snel aan, dan zorgen wij vervolgens dat we op 12 juni een plekje bij Circl voor je vrijhouden.
  • Ps. Aanmelden kan tot en met de dag vóór het event, dinsdag 11 juni dus. Als er dan nog een plekje vrij is, zeggen we: kom vroeg en try your luck at the door! Op de dag zelf aan de deur is de prijs wel €15, dus als je het ons vraagt kun je je beter nu gelijk aanmelden!