Aanmelden

Klaar om je ervaringen met gelijkgestemden te delen in een interactief programma? Kom dan op vrijdag 16 december 2022 naar het eerstvolgende SYN event!
Meld je hieronder aan. We zien je daar!

SYN event – vrijdag 16 december @ Circl

 

Programma & locatie
Wil je nog even een keer in het programma spieken, zodat je weet wat je kan verwachten? Kijk dan hier! Alle SYN events vinden plaats bij onze partner Circl. Voor je het weet voelt het als thuiskomen. Je vindt Circl op een paar koprollen afstand van Station Amsterdam Zuid, op Gustav Mahlerplein 1 B, 1082 MS Amsterdam.

Aanmelden & kosten
Je meld je per SYN event aan en betaalt ook per keer, zodat je nergens aan vast zit. Om het SYN event mogelijk te maken vragen we € 10,- voor deelname. Je kunt de betaling in het aanmeldformulier direct hieronder via iDeal voldoen.

 

  • Let op: vol = vol! Dus wil jij zeker van een plekje? Meld je snel aan, dan zorgen wij dat we op 16 december een plekje bij Circl voor je vrijhouden.
  • Ps. Aanmelden kan tot en met de dag vóór het event, donderdag 15 december dus. Als er dan nog een plekje vrij is, zeggen we: kom vroeg en try your luck at the door! Op de dag zelf aan de deur is de prijs wel €15, dus als je het ons vraagt kun je je beter nu gelijk aanmelden!

Aanmelden voor 16 december 2022

Je kan je hier niet meer aanmelden, maar je kan wel aan de deur nog een ticket bemachtigen. De entreekosten zijn dan € 15,-.