Terugblik: SYN event 12 juni

Om de duurzame doelen in je werk te bereiken, is goed kunnen samenwerken misschien wel nog belangrijker dan normaal. Daarom stond dit thema centraal afgelopen SYN event op 12 juni. We leerden van de ervaring van een young professional en gingen aan de slag om jouw collega’s effectief in te zetten in het behalen van jouw duurzame doelen. Bekijk de terugblik hieronder!

 

  

 

Young professional aan het woord
Elk SYN event laten we een young professional aan het woord om van zijn of haar ervaringen te leren. Dit keer nam Hanneke van de Vijfeijke van IKEA ons mee in haar ervaring hoe ze als Sustainability Leader een pilot leiden in het verhuren van meubels aan jongeren. Hanneke leerde ons dat het in zo’n stap van een lineair naar circulair businessmodel belangrijk is om te erkennen dat collega’s beren op de kunnen weg zien en te kijken wat zij nodig hebben om toch processen te wijzigen.

 

  

 

Training door tweevoudig olympisch medaillewinnaar
Daarnaast verzorgde tweevoudig olympisch medaillewinnaar Roline Repelaer van Driel een interactieve sessie over hoe je tot een optimale teamprestatie komt. Uit de prestatie die ze op de Olympische Spelen met haar roeiteam heeft behaald, bleek hoe belangrijk samenwerking is en het belang van weten hoe je effectief met je teamgenoten om gaat.

Aan de hand van de MBTI zijn we zelf aan de slag gegaan om te herkennen wat er nodig is om met je collega’s samen te werken en effectief om te gaan. Tip: breng het MBTI-profiel van je collega’s in beeld en kijk hoe jij hen effectief kunt inzetten om jouw duurzame doelen te bereiken!