Over SYN

Stiekem zijn we heel bescheiden, maar we snappen dat je even wilt weten wie we zijn en waarom we doen wat we doen. Ook grijpen we deze kans meteen aan om je iets over onze toekomstplannen te vertellen.

Dit SYN wij

Officieel heten we Sustainable Young Netwerk, maar dat vinden we best lang. Zeg daarom maar: SYN. Dat doen wij ook, dus voor je het weet neem je het van ons over.  SYN geeft alle Young Professionals in Nederland, met werkgerelateerde duurzame ambities, een plek om bij elkaar te komen. Natuurlijk niet in een saaie vergaderzaal in een kantoorgebouw, maar bij de bruisende circulaire broedplaats Circl.

Elk kwartaal stellen we een interactief programma met professionele training samen, waarbij je elkaar kunt ondersteunen in het waarmaken van duurzame ambities. Of je nu bij een grote multinational of juist een splinternieuwe start-up werkt maakt niet uit: op elk event vind je een cross-sectorale groep enthousiastelingen. Dit zorgt niet alleen voor verschillende perspectieven, maar leidt ook tot onverwachte nieuwe inzichten.

Waarom SYN we er?

Achter SYN zit projectbureau SustainableMotion. SYN is voor ons bijzonder: het voelt niet als een project, maar als noodzaak. We geloven (en zien) namelijk dat bedrijven enorm grote impact kunnen maken, wanneer de mensen die er werken daar tenminste toe in staat worden gesteld. Met name een nieuwe generatie van ambitieuze Young Professionals – that’s you! – kan daarin het verschil maken.

In een snel veranderende wereld ben je eigenlijk onmisbaar, maar misschien heb je het gevoel dat je jouw ambities nog niet helemaal kunt realiseren. Om dat te veranderen besloten we om SYN events te organiseren. Om bij elkaar te komen en samen stappen te zetten, zodat er écht iets gebeurt. Omdat we dat het allerbelangrijkste vinden. En natuurlijk omdat we daar blij van worden.

Maar we SYN er nog niet!

Het lijkt misschien alsof we alles al tot in de puntjes hebben gepland, maar even onder elkaar: dit is eigenlijk pas het begin van SYN! De events zullen dus steeds specifieker worden en eventueel worden uitgebreid met extra verdiepende programma’s en trainingen. En hoe meer we doen, hoe makkelijker het wordt om het bedrijfsleven een duw in de goede richting te geven.

Daarbij zijn we natuurlijk benieuwd naar jouw behoeftes en ideeën, dus schroom niet om een mailtje te sturen naar syn@sustainablemotion.nl.

Initiatiefnemer

SustainableMotion is een projectbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van programma’s die bedrijven frisse inzichten geven. Zo worden bedrijven toekomstbestendig in een snel veranderende wereld. Wij geloven dat vooral de veranderkracht van jonge talenten met interesse in nieuwe business modellen, circulaire economie en duurzaamheid bedrijven verder kan brengen. Met onze eigen werkwijze en methodes ontwikkelen wij projecten die deelnemers in staat stellen om hun ambities en kennis om te zetten naar innovatieve ideeën & oplossingen voor bedrijven.

Founding partner

Circl is hét circulaire paviljoen op de Zuidas in Amsterdam. De plek, gecreëerd door ABN AMRO, is net iets anders dan de andere gebouwen op de Zuidas. Bij Circl draait het om verbinding en het open delen van kennis over circulariteit. Circl is een plek om te leren, te inspireren, maar vooral om te verbinden. Circl zelf is mede door Young Professionals met een duurzame ambitie opgezet vanuit ABN AMRO en is daarom ook een typisch voorbeeld van waar SYN voor staat. Circl ondersteunt SYN dan ook met volle overgave en stelt haar deuren open voor alle events! Hallo, nieuwe thuisbasis!