SYN Events

We zeiden het al eerder, maar onze events zijn onze core. Benieuwd hoe die events eruit zien en wat je kunt verwachten? Hier zit je goed.

De datum voor het eerstvolgende SYN event wordt nader bepaald.

Wat is een SYN event?

Zie het SYN event als een interactief netwerkevenement met een inhoudelijk programma. Dat betekent gezellig kletsen met andere Young Professionals en ook nog wat nuttigs leren. Best of both worlds dus. Ons doel met de events is om je verder te helpen met de duurzame ambities in je werk. En omdat we willen dat je er sowieso naar toe kunt, organiseren we het gewoon na werktijd. ’s Avonds dus. De prijs houden we al net zo laagdrempelig: voor een tientje ben je erbij.

Programma opzet
Om jou stapje voor stapje verder te helpen, zetten we elk SYN event een thema centraal waar iedere young professional wel eens tegenaan loopt. Elk event neemt een expert over dat thema je weer mee terug de collegebanken in, vertelt een young professional over hoe hij/zij relevante obstakels is overgekomen én is er genoeg gelegenheid om eigen ervaringen met elkaar te delen. Op een leuke manier ontdek je waar en hoe jij en andere Young Professionals elkaar kunnen versterken. Wij zorgen hierbij natuurlijk voor de juiste setting én mogelijkheden. Omdat je vast gezellig wilt napraten na de sessie, sluiten we af met een gezellige borrel!

Programma

Locatie: Circl, Amsterdam

19:00 – 19:30                     Inloop

19:30 – 21:30                     Interactief programma met o.a.:

  • Young Professional aan het woord
  • Interactieve training
  • Matchmaking: Ontdek hoe je elkaar kunt versterken

21:30 – 22:30                     Borrel

 

De datum van het eerstvolgende SYN event wordt nog bepaald. Wil je dat we je op de hoogte houden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!