SYN Events

We zeiden het al eerder, maar onze events zijn onze core. Benieuwd hoe die events eruit zien en wat je kunt verwachten? Hier zit je goed. En om je speurwerk te besparen, zullen we meteen het belangrijkste delen: het eerstvolgende SYN event is op woensdag 12 juni!

Wat is een SYN event?

Zie het SYN event als een interactief netwerkevenement met een inhoudelijk programma. Dat betekent gezellig kletsen met andere Young Professionals en ook nog wat nuttigs leren. Best of both worlds dus. Ons doel met de events is om je verder te helpen met de duurzame ambities in je werk. En omdat we willen dat je er sowieso naar toe kunt, organiseren we het gewoon na werktijd. ’s Avonds dus. De prijs houden we al net zo laagdrempelig: voor een tientje ben je erbij.

Programma opzet
Om jou stapje voor stapje verder te helpen, zetten we elk SYN event een thema centraal waar iedere young professional wel eens tegenaan loopt. Elk event neemt een expert over dat thema je weer mee terug de collegebanken in, vertelt een young professional over hoe hij/zij relevante obstakels is overgekomen én is er genoeg gelegenheid om eigen ervaringen met elkaar te delen. Op een leuke manier ontdek je waar en hoe jij en andere Young Professionals elkaar kunnen versterken. Wij zorgen hierbij natuurlijk voor de juiste setting én mogelijkheden. Omdat je vast gezellig wilt napraten na de sessie, sluiten we af met een gezellige borrel!

Programma – woensdag 12 juni

Locatie: Circl, Amsterdam
Thema: Overtuigen

 

19:00 – 19:30                     Inloop

19:30 – 21:30                     Interactief programma met o.a.:

  • Young Professional aan het woord
  • Interactieve training door olympisch medaillewinnaar Roline Repelaer van Driel
  • Matchmaking: Ontdek hoe je elkaar kunt versterken

21:30 – 22:30                     Borrel

 

Training door olympisch medaillewinnaar

Om de duurzame doelen in je werk te bereiken, is goed kunnen samenwerken misschien wel nog belangrijker dan normaal. Daarom krijg jij op het volgende SYN event, een training van een tweevoudig olympische medaillewinnaar over samenwerken, teamdoelen en presteren op topniveau. Roline Repelaer van Driel geeft je in een interactieve sessie tools mee om o.a. jouw collega’s op een lijn te krijgen en om je duurzame doelen meetbaar te maken. De volgende dag kun jij hier direct mee aan de slag!

Waar wacht je nog op? Verzeker jezelf van een plek door je aan te melden!

 

Young professional aan het woord

Elk SYN event laten we een young professional aan het woord om van zijn of haar ervaringen te leren en op het volgende event is dat Hanneke van de Vijfeijke. Als Sustainabilty Leader bij IKEA heeft Hanneke afgelopen jaar een pilot geleid rondom het verhuren van meubels aan jongeren. De eerste keer dat IKEA experimenteerde met een meubelabonnement, waardoor het bedrijf de meubels na de huurperiode een tweede leven kan geven.

Op 12 juni vertelt Hanne jou hoe zij deze stap zette in de transitie van een lineair naar circulair businessmodel en hoe ze daarin samenwerkte met collega’s van allerlei disiplines.

Dus waar wacht je nog op? Meld jezelf én je collega’s snel aan!