SYN Events

We zeiden het al eerder, maar onze events zijn onze core. Benieuwd hoe die events eruit zien en wat je kunt verwachten? Hier zit je goed. En om je speurwerk te besparen, zullen we meteen het belangrijkste delen: het eerstvolgende SYN event is op woensdag 13 maart!

Wat is een SYN event?

Zie het SYN event als een interactief netwerkevenement met een inhoudelijk programma. Dat betekent gezellig kletsen met andere Young Professionals en ook nog wat nuttigs leren. Best of both worlds dus. Ons doel met de events is om je verder te helpen met de duurzame ambities in je werk. En omdat we willen dat je er sowieso naar toe kunt, organiseren we het gewoon na werktijd. ’s Avonds dus. De prijs houden we al net zo laagdrempelig: voor een tientje ben je erbij.

Programma opzet
Na een talk van een Young Professional over zijn of haar eigen werkgerelateerde duurzame ambities en een inhoudelijke talk van een expertspreker is het tijd voor een interactieve matchmaking-sessie. Op een leuke manier ontdek je waar en hoe jij en andere Young Professionals elkaar kunnen versterken. Wij zorgen hierbij natuurlijk voor de juiste setting én mogelijkheden. Omdat je vast gezellig wilt napraten na de sessie, sluiten we af met een gezellige rooftop borrel!

Programma – woensdag 13 maart

Locatie: Circl, Amsterdam

 

19:00 – 19:30                     Inloop

19:30 – 21:30                     Interactief programma met o.a.:

  • Young Professional aan het woord
  • Terug naar de collegebanken
  • Matchmaking: Ontdek hoe je elkaar kunt versterken om duurzame ambities te verwezenlijken

21:30 – 22:30                     Borrel