Wie SYN er bij

SYN is er voor alle Young Professionals in Nederland en heeft al een groot bereik opgebouwd. Lees hier meer over wie je zoal kan verwachten. Elk event ontmoet je nieuwe mensen!

Voor wie SYN we er?

 

SYN is er voor alle Young Professionals die aan de slag willen met duurzame ambities in hun werk. Of je nu al druk bezig bent met het veranderen van je organisatie of gewoon benieuwd bent naar de mogelijkheden: SYN is er voor jou!

Wanneer ben je een Young Professional?
Als je een (startende) medewerker – van grote multinationals tot kleine startup, daar doen we niet moeilijk over – van maximaal 35 jaar oud bent (we kijken niet op een jaartje meer of minder), en maximaal tien jaar werkervaring hebt.
Dit is natuurlijk gewoon een indicatie, want als je net niet aan de omschrijving voldoet, maar je je wel een Young Professional voelt ben je natuurlijk welkom. Maar net als bij het ontwikkelen van duurzaamheidsplannen kan een richtlijn geen kwaad, toch?

Jouw collega's mee?

Geloof jij in de missie van SYN en wil je dat meer Young Professionals van je bedrijf ons gaan leren kennen? Laat het ons weten, want samen komen we verder.

Neem contact met ons op via syn@sustainablemotion.nl

Wie SYN er ook bij

We hebben een flink bereik opgebouwd, met verschillende organisaties die hun Young Professionals ook uitnodigen voor de SYN events:

  • SustainableMotion (alumni)
  • Klimaat- en Energiekoepel (KEK)
  • Circl
  • Jong netwerken: Unilever, PostNL, Rabobank, Deloitte, Eneco, ProRail, Accenture, Rabobank, Alliander