Fotoverslag: aftrap SYN

Op woensdag 19 september trapten we met ruim 120 Young Professionals het eerste SYN event af! Wat gaaf om te zien dat er zo veel Young Professionals zijn die meer met hun duurzame ambities in hun werk willen doen. Er zijn volop waardevolle connecties gemaakt, ervaringen uitgewisseld en concrete handvatten gedeeld. Benieuwd naar het event? Bekijk de foto-terugblik hieronder!

 

  

 

Young professional aan het woord
Elk SYN event laten we een young professional aan het woord om van zijn of haar ervaringen te leren. Marianne Davidson werkt als manager Innovatie & Duurzaamheid bij VolkerWessels en trapte dit eerste SYN event af. Ze vertelde hoe zij zich elke dag inzet om haar duurzame ambities een plek te geven in haar werk.

 

 

Matchmaking
Wij vinden het belangrijk dat aanwezigen op SYN events op allerlei interactieve manieren andere young professionals ontmoeten. Tijdens deze eerste Matchmaking gingen de aanwezigen actief op zoek naar hoe ze elkaar kunnen versterken om samen nog meer impact te kunnen maken.

 

 

 

Back to school
Om jouw duurzame ambities waar te maken is het belangrijk om je kennis te blijven verbreden. Daarom nemen we je elk SYN event mee terug naar de collegebanken. Op het eerste SYN event leerde Rob van Tulder de aanwezigen aan de hand van voorbeelden om verschillende typen motivaties te herkennen. Hij adviseerde de aanwezigen om op diezelfde manier persoonlijke ambities te vergelijken met de missie van de organisatie waarvoor zij werkzaam zijn om zo inzicht te krijgen in hun kansen!

  

 

Borrel
Uiteraard werd de avond afgesloten met een borrel, waarop geproost werd op het eerste SYN event. Ben jij er de volgende keer (weer) bij? Meld je aan voor het event op woensdag 12 december!